Bike Shop Reefo's

Reefo’s bikeshop

Bike Shop Reefo’s is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in voorvork en achterdemper onderhoud en revisie. Of het nu een Fox, Rockshox, DT Swiss, Formula, Marzocchi, Lefty of Manitou vork is, wij helpen u graag weer op weg met een reparatie of een service beurt. Door een persoonlijk en passend advies zorgen wij er, als ervaren en enthousiast team, voor dat u de ultieme MTB ervaring op de fietst beleeft. Bike Shop Reefo’s voert de volgende merken: Kona, Devinci. Naast MTB/Race fietsen kunt u bij ons terecht voor onderdelen, sportvoeding en accessoires. Bike Shop Reefo’s biedt, met de juiste kennis en ervaring, service en onderhoud op alle merken fietsen.

Onderhoud

Zelfs de duurste onderdelen kunnen in een korte tijd aan vervanging toe zijn als ze niet de juiste behandeling krijgen. Daarom werken we graag met u een onderhoudsplan uit die zorgt voor een maximale levensduur van uw stalen ros!

Vering

Het onderhoud van je voorvork of achterdemper is nodig om optimaal te kunnen blijven functioneren. Wij verzorgen de servicebeurt of reparatie en stellen gelijk de voorvork of achterdemper af op jou gewicht.

Custom wielen

Bike Shop Reefo’s is gespecialiseerd in high-end custom wielen, volledig handgebouwd. Hierbij wordt rekening gehouden met het gewicht van de rijder, het gebruik, gewenste kleuren en alle mogelijke verdere wensen.

Onze shop